Betrouwbaar schoonmaak bedrijf

Het is belangrijk dat uw bedrijfspand of woning met enige regelmaat goed wordt schoongemaakt. Als uw pand ontzettend vies is, zullen bezoekers dit absoluut ook zien. Dit kan u (potentiële) klanten of zakenpartners kosten. Ook als particulier wilt u echter altijd dat uw woning schoon is. Een hygiënische werk- en leefomgeving is ontzettend belangrijk. Wilt u de schoonmaak uitbesteden aan een professional? Dan is GEBA Reinigingsdiensten een betrouwbaar schoonmaak bedrijf dat u graag van dienst is. Wij hebben veel ervaring en bieden verschillende reinigingsdiensten aan. Indien gewenst, kunnen we uw pand volledig reinigen. Hieronder leest u welke diensten we aanbieden en waarom u het best voor GEBA kunt kiezen.

Gratis Offerte

Een betrouwbaar en betaalbaar schoonmaak bedrijf inhuren

Als u een schoonmaakbedrijf inhuurt, is het belangrijk dat u ook met een betrouwbaar schoonmaak bedrijf te maken. U wilt als eigenaar van het pand niet continu hoeven te controleren of er wel grondig genoeg schoongemaakt is. Kiest u voor GEBA Reinigingsdienst, dan kunt u er zeker van zijn dat alles spic en span wordt. Wij werken met professionele middelen en materialen. Bovendien kent ons personeel alle kneepjes van het vak en streven we iedere keer weer naar een prachtig eindresultaat. Wij nemen ons werk serieus en dus kunt u zeker zijn van een schoon pand zodra wij zijn geweest.

Een milieuvriendelijk en betrouwbaar schoonmaak bedrijf

Bij GEBA Reinigingsdienst vinden we ook het milieu zeer belangrijk. Om deze reden werken we het liefst niet met schadelijke chemicaliën. Als het mogelijk is, zullen we schoonmaaktechnieken gebruiken waarbij geen chemicaliën gebruikt hoeven te worden. Zo kunnen we in het geval van gevelreiniging bijvoorbeeld zandstralen of de hogedrukreiniger gebruiken. Als we echt niet anders kunnen dan chemicaliën gebruiken, blijven we rekening houden met het milieu. We kiezen dan schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk schade aanrichten aan het milieu.

Als betrouwbaar schoonmaak bedrijf hechten we bovendien veel waarde aan veiligheid en gezondheid. Dat is een van de redenen dat al onze werknemers goed worden opgeleid. Een hogedrukreiniger is gevaarlijk als deze niet op de juiste manier wordt gebruikt. Bovendien kan reinigen met de verkeerde middelen bijvoorbeeld schade veroorzaken aan de luchtwegen. Omdat wij gezondheid, veiligheid en milieu zeer belangrijk vinden, werken we dus alleen met de veiligste middelen en leiden we ons personeel goed op.

Onze vakmensen leveren prachtige resultaten

Ons personeel is dus goed opgeleid en bovendien gebruiken we de beste middelen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat we veilig te werk gaan. Daardoor kunt u echter ook zeker zijn van prachtige resultaten. U zal zeker verschil merken als we uw vloer hebben gereinigd of als we de gevel van uw pand hebben schoongemaakt. Het pand krijgt direct een hele andere uitstraling.

Wilt u een betaalbaar schoonmaak bedrijf inhuren, maar toch zeker zijn van een ervaren partij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De prijs-kwaliteitverhouding die onze vakmensen leveren is uitstekend. Ook dat is een belangrijke reden dat veel van onze klanten ons later nog eens benaderen zodra zij een nieuwe schoonmaakklus hebben.

Een betaalbaar schoonmaak bedrijf inhuren voor diverse diensten

Er zijn verschillende reinigingsdiensten die we als betrouwbaar schoonmaak bedrijf voor u kunnen verzorgen. Zo zijn we gespecialiseerd in gevelreinigingglasbewassing en vloeronderhoud en reiniging. Door verschillende van onze reinigingsdiensten te combineren, kunt u het pand eventueel zelfs helemaal door ons laten reinigen. Zodra onze vakmensen zijn geweest, zijn uw ramen, vloeren en/of gevels weer mooi schoon.

 
Heeft U Vragen?