Specialistische reiniging omvat tal van verschillende diensten. Voor specialistische reiniging moet je een specialist inschakelen met voldoende expertise en professionele materialen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van graffiti, maar ook aan het reinigen van bijvoorbeeld de ventilatiekanalen. Dit zijn werkzaamheden die je zonder de juiste materialen en expertise niet zelf kunt uitvoeren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het dweilen van de vloer. Voor specialistische reiniging dien je dus een expert in te schakelen.

Wanneer kies je voor specialistische reiniging?

Omdat specialistische reiniging een breed begrip is, zijn er ook tal van verschillende situaties waarin je voor specialistische reiniging kunt kiezen. Zo kun je hier bijvoorbeeld voor kiezen wanneer een plek moeilijk te bereiken is of omdat er geen consumentenmiddelen zijn waarmee het vuil te verwijderen is. Nog een reden om voor specialistische reiniging te kiezen, is om schade aan je pand of spullen te voorkomen. Het verwijderen van hardnekkige graffiti gebeurt bijvoorbeeld vaak door de woning te zandstralen. Een specialist weet precies welke afstand tot de woning hij moet aanhouden bij het zandstralen. Wanneer er fouten gemaakt worden, kan dat schade aan het pand veroorzaken.

Voor specialistische m reiniging ben je bij ons aan het juiste adres

Bij GEBA Reinigingsdiensten bieden we tal van specialistische reinigingsdiensten aan. Zo kun je bij ons terecht voor het reinigen van de ventilatiekanalen, het verwijderen van graffiti en voor infra cleaning. Besluit je omet ons in zee te gaan, dan mag je altijd een uitstekend resultaat verwachten. Onze specialisten hebben veel ervaring en gaan zorgvuldig met uw spullen en met het milieu om. Wij zullen daarom ook altijd gebruik maken van schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Wij hebben alle vormen van specialistische reiniging die we aanbieden ook echt onder de knie. Kies je voor GEBA Reinigingsdiensten, dan weet je zeker dat je het gewenste resultaat mag verwachten.

Voorbeelden van specialistische reiniging

Ben je benieuwd naar de verschillende vormen van specialistische reiniging? Hieronder noemen we een aantal vormen van specialistische reiniging die wij zelf aanbieden. Daarnaast leggen we ook uit waarom je voor deze vormen van reiniging een specialist moet inschakelen.

1. Het verwijderen van graffiti

Een professionele graffitikunstenaar kan prachtige kunstwerken creëren. Helaas wordt graffiti ook veel gebruikt door vandalen die er woningen of bedrijfspanden mee bespuiten. Zeker wanneer er haatdragende symbolen of teksten op de gevel gespoten zijn, wil je dit graag zo snel mogelijk verwijderd hebben. Graffiti is doorgaans echter zeer hardnekkig. Wanneer onze experts graffiti verwijderen, maken ze gebruik van stoomreiniging of een hogedrukreiniger. Welke vorm van specialistische reiniging het meest geschikt is, is afhankelijk van het soort graffiti.

Zowel stoomreiniging als hogedrukreiniging zijn vormen van reiniging waarvoor je de juiste materialen en expertise voor nodig hebt. Een leek kan zichzelf verwonden met de stoomreiniger of met de hogedrukreiniger. Bovendien kan de hogedrukreiniger ook schade aan de gevel veroorzaken wanneer deze op de verkeerde manier gebruikt wordt.

2. Infra cleaning

Ook de infrastructuur in ons land moet onderhouden worden. Zo moeten viaducten, straatmeubilair, verkeersborden en openbare verlichting soms ook gereinigd worden. Infra cleaning bestaat doorgaans uit verschillende vormen van reiniging. Wanneer onze specialisten aan de slag gaan met infra cleaning, dan gaan zij eerst na op welke reinigingsmethodes toegepast moeten worden. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag. Ook bij infra cleaning streven we altijd naar de beste resultaten.

3. Het reinigen van ventilatiekanalen

In principe hoeven de ventilatiekanalen niet vaak gereinigd te worden. Dit is iets wat je ongeveer een keer in de zes jaar hoeft te doen. Belangrijk is wel om hiervoor tijdig een specialist in te schakelen. Wanneer de ventilatiekanalen vuil zijn, heeft dit namelijk ook invloed op het binnenklimaat. De ventilatiekanalen moeten grondig gereinigd worden met behulp van de juiste materialen. Dit is dan ook iets wat je niet zelf kunt doen. Laat ook dit daarom over aan onze specialisten.

Dé expert in specialistische reiniging

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen bij verschillende vormen van specialistische reiniging? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Wij bieden namelijk tal van verschillende reinigingsdiensten aan. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, zodat we deze met je kunnen doornemen.