De kosten van een schoonmaakbedrijf.


De kosten van een schoonmaakster voor een bedrijf liggen tussen de €12,50 en de €45,00 per uur. Het grote verschil in tarieven van schoonmaakbedrijven is voor een groot gedeelte afhankelijk van de lengte/duur van het contract dat je afsluit met het schoonmaakbedrijf.

Uit onderzoek blijkt dat een schone werkomgeving een positief effect heeft op de productiviteit, de effectiviteit en het werkplezier van medewerkers. Het gezond verstand vertelt ons dat het kunnen werken in een schone omgeving een basisrecht zou moeten zijn van iedere medewerker binnen een bedrijf.

De kosten voor het inhuren van een schoonmaakbedrijf hoeven helemaal niet hoog te zijn. Iedere schoonmaakorganisatie levert uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u een kantoor dat u in de avonduren schoon wilt houden? Heeft u een winkel die u na een lange dag gereinigd wilt hebben? Moet het schoolgebouw waar u werkt schoongemaakt worden? Het maakt niet uit zij regelen dit tegen een zeer schappelijke prijs. De meeste schoonmaakorganisaties zijn ook gespecialiseerd in gevelreiniging, vloerreiniging en glasbewassing.

Doet u de schoonmaak zelf ? Dan scheelt dit voor uw bedrijf een besparing op de kosten. Maar besteedt u dit uit aan een schoonmaakbedrijf, dan gaat u extra kosten maken.
Echter dan kunt u zich wel volledig richten op uw core business. Dat voordeel is veelal belangrijker dan u denkt. Als u namelijk niet investeert in de aansturing van uw personeel gaat dit ten koste van de kwaliteit en efficiëntie binnen uw bedrijf.

Steeds meer bedrijven zijn zich tijdens COVID- 19 en zich van bewust geworden, dat het grondig laten reinigen van de werkplek geen overbodige luxe meer is.
De gezondheid van uw medewerkers staan op het spel.
Geen één ondernemer staat te wachten op uitval wegens ziekte.
Daarom zien steeds meer schoonmaakbedrijven hun werkzaamheden stijgen.
En dit zal nog een lange tijd aanhouden, daar er al diverse varianten zijn opgedoken van het COVID-19 virus.

Comments are closed.