Stralen van gevels

De meest grondige manier om uw gevel te laten reinigen is door middel van het stralen van uw gevels. Dit wordt ook wel zandstralen genoemd, echter wordt er in plaats van zand, gritkorrels gebruikt. Het is namelijk gebleken dat het stralen met kwartszand schadelijk voor de gezondheid is. Het alternatief: Gritkorrels. Deze gritkorrels worden onder hoge druk tegen de gevel aangespoten. Hierdoor wordt de gevel grondig gereinigd.

Door middel van het stralen van uw gevels kunt u de meest vuile oppervlakte weer schoon krijgen. Een dikke laag vuil of graffiti van uw gevel verwijderen? Hiervoor kun je Geba Reinigingsdiensten inschakelen!

Waarom uw gevels laten zandstralen?

Het zandstralen van uw gevels resulteert in een schoon pand. Dit geeft een goede en frisse uitstraling aan uw huis of bedrijfspand. Voor de gehele buurt inclusief uzelf is het prettig als u in een schoon pand woont. Voor bedrijven is dit wellicht nog belangrijker. Het pand waar u in zit gevestigd zegt veel over uw bedrijf. Heeft u een vies bedrijfspand? Dan kan het zo zijn dat u hierdoor potentiƫle klanten misloopt!

Voordelen van zandstralen

Wat zijn eigenlijk de voordelen van zandstralen? Zandstralen van uw huis of bedrijfspand levert flinke voordelen op. Hieronder benoemen wij er een paar:

De voordelen van zandstralen:

  • Schone en frisse gevel

Doordat de gevel in zijn geheel wordt gereinigd zal deze er weer als nieuw uitzien. Ook bij een bestaand huis of bedrijfspand ziet dit er ontzettend mooi uit. De waarde van uw woning stijgt, want het huis krijgt een totaal nieuwe uitstraling.

  • Bescherming tegen vocht

De buitenmuren zullen door het impregneren beter beschermd zijn tegen vuil en vocht. Hierdoor blijven de gevels lang mooi en schoon.

  • Vernieuwen van de voegen

Door het zandstralen kan er een laagje van de voegen worden beschadigt. Hierdoor is het noodzakelijk dit weer opnieuw te voegen. Dit zal ook bijdragen aan een schone en frisse gevel.

Wanneer zandstralen?

Zandstralen wordt toegepast bij erg vervuilde gevels, of als deze zijn beklad met graffiti. Zandstralen is ontzettend effectief. Ben jij benieuwd wat Geba Reinigingsdiensten voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Comments are closed.