Vloeronderhoud

Vloeronderhoud is ontzettend belangrijk. Het niet laten onderhouden van een vloer zorgt voor een kortere levensduur en een minder mooie uitstraling. Hierdoor zal het er ook minder mooi uitzien in een woning, bedrijfspand, school etc. Er bestaan vloeren die onderhoudsvrij worden genoemd, echter is dit onjuist, elke vloer heeft regelmatig onderhoud nodig. Elke vloer kan slijtage oplopen door bijvoorbeeld zand onder de schoenen.

Wij kunnen u adviseren over het soort onderhoud dat uw vloer nodig heeft.

Vloeronderhoud van Geba Reinigingsdiensten

Bij Geba Reinigingsdiensten reinigen wij allerlei soorten vloeren. De meest voorkomende vloeren zijn gietvloer, hout, PVC, linoleum of tapijt. Er zijn ook allerlei soorten tapijten die vaak gemaakt zijn van verschillende materialen, deze vergen soms ook een andere aanpak.

Vloeronderhoud vastgoedbeheerder

U wilt natuurlijk dat de vloeren in uw panden er goed bijliggen. Hier kan Geba Reinigingsdiensten bij helpen. Wij staan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat de vloeren in uw panden stralen. Een mooie vloer zorgt voor een goede uitstraling. Als mensen in uw bedrijfspanden lopen is een goede uitstraling erg belangrijk.

Welke soorten vloeronderhoud passen wij toe?

Bij Geba Reinigingsdiensten werken wij met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten, wij vinden het milieu namelijk erg belangrijk. Wij houden ons ook continu bezig met met de veiligheid en gezondheid van ons personeel.

De volgende diensten voeren wij uit aan verschillende vloeren:

  • Advies geven over het reinigen van uw vloeren
  • Restaureren
  • Uw vloer voorzien van een nieuwe coating/toplaag
  • Schrobben/reinigen van uw vloer

Contact met Geba

Bent u benieuwd wat Geba Reinigingsdiensten voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken of wij uw Vloeronderhoud kunnen doen. Bij Geba bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij werken veilig en met producten die het milieu zo min mogelijk belasten!