Blogs GEBA

27-02-2023

Infrareiniging

Infrastructuur reiniging is een belangrijke en vaak over het hoofd geziene taak in veel bedrijven en organisaties. Het omvat het reinigen en onderhoud..

Verder lezen
21-02-2023

Tapijtreiniging

Tapijten zijn een mooie en praktische toevoeging aan elk interieur. Ze zorgen voor een warme en gezellige sfeer en zijn bovendien erg comfortabel om o..

Verder lezen
09-02-2023

Glasbewassing Amersf..

In Amersfoort is het belangrijk om uw bedrijfspand in topconditie te houden. Naast de interieurreiniging is de buitenkant ook van groot belang. Een sc..

Verder lezen
02-02-2023

Het belang van een s..

Een schone en hygiënische omgeving is van cruciaal belang voor onze gezondheid en welzijn. Het is een bekend feit dat een vervuilde en onhygi&eum..

Verder lezen
27-01-2023

De Nieuwste Technolo..

In een steeds veranderende en evoluerende wereld, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën en methoden in elke ind..

Verder lezen
20-01-2023

De gevolgen van een ..

De gevolgen van een slechte reiniging voor uw bedrijf en reputatie Een schone en hygiënische werkomgeving is niet alleen belangrijk voor de gezo..

Verder lezen
08-01-2023

De voor- en nadelen ..

Er zijn vele manieren om uw bedrijf of huis schoon te maken, maar niet elke methode is even effectief of efficiënt. In dit blogartikel bespreken ..

Verder lezen
01-11-2022

De wegen sneeuwvrij ..

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat wegen sneeuwvrij zijn tijdens de wintermaanden, omdat dit kan helpen om ongelukken te voorkomen en om het ve..

Verder lezen
01-10-2022

VVE onderhoud laten ..

VVE onderhoud is het onderhoud van gebouwen en objecten in een Vereniging van Eigenaren (VVE). Dit kan van toepassing zijn op allerlei soorten gebouwe..

Verder lezen