De uitstraling van de gevel van uw woning of bedrijfspand is ontzettend belangrijk. Ziet de gevel van het pand er vies uit, dan lijkt het pand al snel tientallen jaren ouder. Is uw gevel vies, dan is het dus verstandig om zo snel mogelijk een expert in gevelreiniging in te schakelen. Als de gevel van uw woning vies is, kan dat storend zijn voor uzelf, maar ook voor uw buren. Zij moeten namelijk ook tegen uw gevel aankijken! Is de gevel van uw bedrijfspand vies, dan kan dit uw potentiële klanten en zakenpartners kosten. Uw pand geeft namelijk vaak de eerste indruk. Of u nu een woning of een bedrijfspand heeft, het is dus van belang dat de gevel schoon is. Gelukkig kunt u door ons uw gevel laten reinigen. Zo is uw gevel straks weer als nieuw.

Uw gevel laten reinigen door een expert

Merkt u dat uw woning of bedrijfspand een gevelreiniging nodig heeft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw gevel op professionele wijze reinigen, waardoor u zeker kunt zijn van een prachtig resultaat. Wij weten als de beste welke techniek goed aansluit bij uw gevel en het type vuil dat verwijderd dient te worden. Kiest u ervoor om ons uw gevel te laten reinigen, dan kunt u ervan uitgaan dat uw gevel daarna ook weer echt als nieuw is.

Milieuvriendelijk uw gevel laten reinigen?

Wij vinden het milieu zeer belangrijk en dat u merkt u terug aan onze werkwijze. We proberen het gebruik van chemische middelen tijdens onze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Wanneer we toch chemische middelen moeten inzetten, doen we dat op een verantwoorde manier. We maken gebruik van schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk schade aan het milieu veroorzaken.

GEBA Reinigingsdiensten is ook aangesloten bij de VCA, een partij die nagaat of hun leden verantwoord werken als het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu. U kunt er dus zeker van zijn dat wij op een verantwoorde manier werken.

Verschillende soorten gevelreiniging

Er zijn verschillende technieken waarmee we uw gevel kunnen reinigen. Welke techniek we het best voor uw pand kunnen gebruiken, is afhankelijk van hoe vies de gevel is. Hieronder leest u meer over de verschillende technieken die we bij GEBA Reinigingsdiensten voor u kunnen toepassen.

Stoomreiniging

Om te beginnen kunt ervoor kiezen om uw gevel te laten reinigen door middel van stoomreiniging. Bij deze techniek zullen we water aan de kook brengen, waardoor er stoom ontstaat. Dat stoom wordt vervolgens onder hoge druk tegen de gevel aangespoten. Het vuil op de gevel komt hierdoor los. Deze vorm van gevelreiniging is bijvoorbeeld ideaal als u last heeft van mosaanslag. Stoomreiniging is een milieuvriendelijke techniek, omdat er geen chemische middelen gebruikt worden

Zandstralen

We kunnen uw gevel ook zandstralen. In de praktijk gebruiken we daarvoor geen zand, maar gritkorrels. Vroeger werd voor het stralen kwartszand gebruikt, maar dit middel bleek schadelijk te zijn voor de gezondheid. Om die reden gebruiken we gritkorrels. Bij het zandstralen worden de korreltjes tegen de gevel aangespoten met behulp van perslucht. De gritkorrels schuren het vuil van uw gevel af. Zandstralen is dan ook zeer effectief als er een dikke laag vuil op uw gevel zit of als u bijvoorbeeld graffiti wilt laten verwijderen.

Chemische reiniging

Wilt u bijvoorbeeld verf verwijderen van uw gevel, dan kunt u ook voor chemische reiniging kiezen. Dit is een zeer effectieve vorm van reiniging, maar chemische reiniging is ook schadelijker voor het milieu. Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk met het milieu om te gaan. Wij gaan dan ook goed na welke schoonmaakmiddelen het milieu het minst zullen aantasten. Als we een andere, milieuvriendelijkere vorm van gevelreiniging kunnen toepassen, zullen we dat ook altijd aangeven.

Wij kunnen uw gevel ook impregneren

Water kan enorme schade aan uw woning veroorzaken. Belangrijk is dan ook dat de muren die onderdeel uitmaken van uw gevel, geen water opnemen. Wanneer uw muren vocht doorlaten, dan kunnen we de gevel voor u impregneren. Een geïmpregneerde gevel heeft bovendien meer voordelen. Wordt er bijvoorbeeld graffiti op uw gevel gespoten na het impregneren, dan is dit gemakkelijker te verwijderen. Er zit na het impregneren namelijk een beschermlaagje op uw gevel. Het impregneren zorgt ervoor dat uw gevel langer in een goede staat blijft en in de toekomst dus ook gemakkelijker te reinigen is.