Traditionele glasbewassing

Bij traditionele glasbewassing worden uw ramen en kozijnen op de ouderwetse manier gereinigd. Wij zijn gespecialiseerd in deze manier van glazenwasserij. Ook al is deze methode van ramen wassen al eeuwenoud, hij is nog steeds zeer effectief. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig reinigen van uw ramen door middel van deze traditionele glasbewassing. We maken hierbij gebruik van een emmer, een spons, een wisser en desnoods een ladder. Uw ramen streeploos gereinigd door onze glazenwassers met jarenlange ervaring. Betrouwbaar en professioneel.

Telebewassing

De laatste jaren is het reinigen van ramen en kozijnen van grote gebouwen steeds veiliger en efficiënter geworden. U kunt bij ons terecht voor telebewassing door professionele glazenwassers. We maken hierbij gebruik van een telescoop met uitschuifbare steel en kunnen op deze manier ramen tot een hoogte van 23 meter schoonmaken. Glaspartijen van gebouwen kunnen professioneel schoongemaakt worden zonder gebruik van ladders. Doordat er geen heen- en- weer gesjouw van ladders en emmers is, is deze manier van glasbewassing vele malen efficiënter en daardoor goedkoper.

Gedemineraliserd water

Bij telebewassing wordt gebruik gemaakt van zogenaamd gedemineraliseerd water. Doordat dit water geheel gezuiverd is, hoeft u niet bang te zijn voor ontsierende en hinderlijke strepen en vlekken. De ramen dienen enkel gereinigd te worden en naspoelen is niet nodig.