Zoekt u een glazenwasser in Amersfoort? Dan is GEBA Reinigingsdiensten hét bedrijf waar u naar op zoek bent. De ramen van uw woning of pand zijn namelijk zeer belangrijk voor de algehele uitstraling. Als u een bedrijfspand heeft, dan is het belangrijk dat potentiële klanten gelijk een goede eerste indruk krijgen. Ook als particulier heeft u graag dat de ramen van uw woning schoon zijn. Als u ons inhuurt voor glasbewassing Amersfoort, kunt u er zeker van zijn dat u nadien weer prachtige ramen heeft. Zo kunt u weer met een gerust hart bezoek en/of potentiële klanten ontvangen.

Kwaliteit en transparantie staan bij ons centraal

Als wij glasbewassing Amersfoort voor u verzorgen, kunt u zeker zijn van een kwalitatieve dienstverlening en van een transparante werkwijze. Wij zorgen ervoor dat uw ramen weer helder worden, zonder strepen of vlekken. We kunnen uw ramen wassen door middel van telebewassing of traditionele glasbewassing.

Wij streven graag naar een langdurige samenwerking en willen iedere keer weer kwaliteit leveren. Om deze reden kiezen veel van onze klanten ervoor om hun ramen nog eens door ons te laten wassen.

Vindt u het milieu belangrijk? Wij ook!

Bij GEBA Reinigingsdiensten vinden we het belangrijk om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dat merkt u ook terug aan de schoonmaakmiddelen die we gebruiken. We kiezen altijd voor middelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Dat geldt dus niet alleen als we glasbewassing Amersfoort voor u verzorgen, maar ook als u voor een van onze andere diensten kiest. Naast glasbewassing bieden we namelijk ook nog veel andere schoonmaakdiensten aan.

Wat is traditionele glasbewassing?

Bij GEBA Reinigingsdiensten kunnen we uw ramen reinigen door middel van telebewassing, maar ook door middel van traditionele glasbewassing. Dit is de ouderwetse techniek om ramen schoon te maken. Er wordt geen telescoop ingezet, maar in plaats daarvan werkt men met een spons, emmer, wisser en eventueel een ladder. Ondanks dat deze vorm van glasbewassing al eeuwenlang wordt toegepast, zijn de resultaten nog steeds uitstekend. Wij zorgen ervoor dat er geen strepen of vlekken overblijven. Traditionele glasbewassing is wel meer arbeidsintensief dan telebewassing, omdat er met emmers water gesjouwd moet worden.

Telebewassing

Het alternatief voor traditionele glasbewassing is dus telebewassing. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Voor deze vorm van glasbewassing Amersfoort wordt een telescoop gebruikt. Deze telescoop is uitschuifbaar, waardoor ramen tot op hoogtes van 23 meter gemakkelijk gewassen kunnen worden. Ladders zijn bij deze vorm van glasbewassing overbodig en het is minder arbeidsintensief om de ramen op deze manier te wassen. Het vergt wel ervaring om de ramen op deze manier te wassen. Gelukkig beschikken onze vakmensen over veel ervaring en kunt u dus zeker zijn van een prachtig resultaat.

We gebruiken gedemineraliseerd water om uw ramen te reinigen. Hierdoor is naspoelen niet nodig en blijven er geen strepen of vlekken achter.

Vakmensen met ervaring

Kiest u voor GEBA Reinigingsdiensten, dan kiest u voor vakmensen met ervaring. Onze vakmensen weten als de beste hoe ze een raam weer helder en streepvrij kunnen krijgen. Behalve dat u bij ons zeker kunt zijn van ervaring, staan bij ons ook transparantie en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Vooraf zullen we u een kostenindicatie geven op basis van uw woning. De kosten zijn afhankelijk van welke technieken we moeten gebruiken, hoe makkelijk de ramen te bereiken zijn en hoeveel arbeidsuren we nodig hebben. Doordat we u vooraf een kostenindicatie geven, hoeft u niet bang te zijn dat de kosten achteraf veel hoger uitvallen.

Ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden

Niet alleen voor glasbewassing Amersfoort bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor veel andere schoonmaakdiensten kunt u bij ons terecht. Zo kunt u ons ook inhuren voor het onderhouden en reinigen van uw vloeren, het reinigen van de gevel, onderhoud aan zonnepanelen en het onderhoud van ventilatiesystemen. Kortom, voor allerlei verschillende schoonmaakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. U kunt ons als particulier inschakelen, maar ook voor het reinigen van bedrijfspanden kunnen klanten bij ons terecht.

Wilt u meer weten over een van onze andere schoonmaakdiensten? Bezoek dan de desbetreffende pagina van deze schoonmaakdienst. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

Meer dan alleen glazenwasser in Amersfoort

GEBA Reinigingsdiensten kunt u niet alleen inhuren voor glasbewassing, maar ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden in en rondom woningen en bedrijfspanden. Zo kunt u ons ook inschakelen voor gevelreiniging, vloeronderhoud, onderhoud aan uw zonnepanelen, ventilatie reiniging en WTW reiniging. Oftewel, voor de meeste schoonmaakwerkzaamheden bent u bij GEBA Reinigingsdiensten aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar onze andere diensten? Bezoekt u dan op onze website de pagina die we voor deze diensten hebben aangemaakt. Zo krijgt u ook een beter beeld van onze andere werkzaamheden. U kunt bij ons hoe dan ook zeker zijn van het beste resultaat, ongeacht de schoonmaakwerkzaamheden waar u ons voor inschakelt.

Contact opnemen met GEBA Reinigingsdiensten

Voor glasbewassing Amersfoort bent u bij ons dus aan het juiste adres. Aan ons heeft u een betrouwbare en transparante partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u nog vragen over glasbewassing of een van onze andere diensten, dan gaan we graag met u in gesprek.

Wilt u graag snel een afspraak maken voor glasbewassing Amersfoort? Neemt u dan contact met ons op, zodat we u een kostenindicatie kunnen geven en een afspraak kunnen inplannen. Kijk ook eens rond op de website of u mogelijk nog een van onze andere schoonmaakdiensten nodig heeft. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de gevel van uw woning of bedrijfspand reinigen, zodat uw pand er weer helemaal spic en span uitziet.