Schone ramen kunnen veel invloed hebben op de uitstraling van een woning. Andersom kunnen vuile ramen er ook voor zorgen dat een woning er slecht onderhouden uitziet. Ook voor een bedrijfspand is het zeer belangrijk dat de ramen er goed verzorgd uitzien. De ramen en de gevel van het pand geven potentiële klanten namelijk een eerste indruk van uw bedrijf. Door eens in de zoveel tijd uw ramen te laten reinigen door een glazenwasser in Amersfoort, ziet uw woning of bedrijfspand er ook vanaf de buitenkant te allen tijde goed uit

Ik zoek een glazenwasser in Amersfoort? Dan bent u bij GEBA Reinigingsdiensten aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw ramen weer mooi schoon worden. Bij GEBA Reinigingsdiensten streven we bij iedere klus weer naar het beste resultaat, en dat merkt u terug aan uw ramen zodra we bij u klaar zijn.

Wij leveren kwaliteit

Als u ons inschakelt als glazenwasser Amersfoort, dan kunt u zeker zijn van kwaliteit. Bij GEBA Reinigingsdiensten verzorgen we verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Het resultaat is echter altijd spic en span. Laat u uw ramen door ons wassen, dan kunt u zeker zijn van heldere prachtige ramen. Hierdoor kunt u bezoek of potentiële klanten weer met een gerust hart ontvangen. Of u nu een groot bedrijfspand heeft of een woning met slechts één verdieping, wij zorgen ervoor dat de ramen van het pand weer schoon worden. Hiervoor kunnen we telebewassing gebruiken, maar ook traditionele glasbewassing.

Vanwege onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze transparante werkwijze, kiezen veel bedrijven en particulieren ervoor om ons later nog eens in te huren voor het wassen van de ramen en andere schoonmaakwerkzaamheden. Wij vinden het altijd prettig om een langdurige samenwerking aan te gaan. De kwaliteit van onze diensten heeft ons al veel langdurige samenwerkingen opgeleverd.

Als glazenwasser in Amersfoort houden we rekening met het milieu

Als u de ramen van uw woning laat wassen, dan is het goed om te weten wat voor effect dit op het milieu heeft. Bij GEBA Reinigingsdiensten houden we rekening met het milieu en gebruiken we schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk effect op het milieu hebben. U hoeft zich dus niet schuldig te voelen voor het milieu als u ons inhuurt voor het wassen van uw ramen. Bij GEBA Reinigingsdiensten vinden we het milieu ook zeer belangrijk. Ook tijdens onze andere schoonmaakwerkzaamheden maken we gebruik van schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk invloed op het milieu hebben.

Telebwassing of traditionele glasbewassing?

Als u GEBA Reinigingsdiensten inhuurt voor glasbewassing, kunnen wij uw ramen wassen door middel van traditionele glasbewassing of telebewassing. De verschillen tussen deze twee vormen van glasbewassing hebben we hieronder voor u uitgelegd. Heeft u nog vragen over welke vorm van glasbewassing in uw geval de beste keuze is? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag samen met u na of we in uw geval beter voor traditionele glasbewassing of voor telebewassing kunnen kiezen.

Wat is traditionele glasbewassing?

Als we gebruik maken van traditionele glasbewassing om uw ramen schoon te maken, dan houdt dit in dat we de ramen op de ouderwetse manier schoonmaken. Deze vorm van glasbewassing is door de eeuwen heen nauwelijks veranderd. Desondanks kan de glazenwasser in Amersfoort uw ramen ook op deze manier prachtig schoonmaken. Als wij uw ramen op deze manier reinigen, dan gebruiken we een spons, emmer en wisser. Als de ramen moeilijker te bereiken zijn, dan kunnen we een ladder inzetten.

Zodra we klaar zijn met het wassen van uw ramen, dan heeft u weer heldere ramen zonder vlekken of strepen. Het resultaat van traditionele glasbewassing is dus net zo goed als met telebewassing.

Wat is telebewassing?

We kunnen uw ramen ook reinigen door middel van telebewassing. Ook dit is een zeer effectieve vorm van glasbewassing. Voor erg hoge gebouwen is dit vaak een betere methode. Bij deze vorm van glasbewassing gebruiken we een telescoop om de ramen schoon te maken. Dankzij de uitschuifbare steel van de telescoop kunnen we ook ramen op zeer grote hoogtes voor u reinigen. Hiermee kunnen we zelfs ramen tot op een hoogte van 23 meter reinigen. Als u voor telebewassing kiest, zijn ladders niet noodzakelijk. Bovendien is deze methode, mits uitgevoerd door een expert, ook minder arbeidsintensief. Er hoeft namelijk niet met emmers gesjouwd te worden.

Als de glazenwasser in Amersfoort van GEBA telebewassing uitvoert, dan wordt er gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dat water is gezuiverd, waardoor er tijdens het wassen geen vlekken en strepen op uw ramen ontstaan. Bovendien hoeven we de ramen op deze manier niet na te spoelen.

Het resultaat van telebewassing is dus dat u weer mooie heldere ramen heeft, zonder dat er strepen en vlekken te bekennen zijn. Telebewassing neemt doorgaans relatief weinig tijd in beslag.

Een glazenwasser in Amersfoort met veel ervaring

Onze vakmensen hebben veel ervaring met glasbewassing. Hierdoor kunt u zeker zijn van een prachtig resultaat. Zo weten onze vakmensen zelfs hoe ze de moeilijkst te bereiken ramen voor u kunnen wassen. Ieder raam wordt grondig gereinigd. Aan GEBA Reinigingsdiensten heeft u overigens niet alleen een ervaren, maar ook een betrouwbare partner voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Bij ons kunt u iedere keer weer zeker zijn van een prachtig resultaat.

Transparant en betrouwbaar

Huurt u ons in als glazenwasser in Amersfoort? Dan geven we u vooraf een betrouwbare kostenindicatie. U hoeft niet bang te zijn dat de kosten onverwachts hoger uitvallen. Wij hanteren een transparante werkwijze en vertellen u altijd waar u als opdrachtgever aan toe bent. Bij glasbewassing komen doorgaans overigens geen bijzonderheden kijken, maar bij andere diensten, zoals het reinigen van uw ventilatiesysteem, is het prettig om een betrouwbaar schoonmaakbedrijf als GEBA Reinigingsdiensten te hebben.

Meer dan alleen glazenwasser in Amersfoort

GEBA Reinigingsdiensten kunt u niet alleen inhuren voor glasbewassing, maar ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden in en rondom woningen en bedrijfspanden. Zo kunt u ons ook inschakelen voor gevelreiniging, vloeronderhoud, onderhoud aan uw zonnepanelen, ventilatie reiniging en WTW reiniging. Oftewel, voor de meeste schoonmaakwerkzaamheden bent u bij GEBA Reinigingsdiensten aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar onze andere diensten? Bezoekt u dan op onze website de pagina die we voor deze diensten hebben aangemaakt. Zo krijgt u ook een beter beeld van onze andere werkzaamheden. U kunt bij ons hoe dan ook zeker zijn van het beste resultaat, ongeacht de schoonmaakwerkzaamheden waar u ons voor inschakelt.

Kosten glazenwasser in Amersfoort

Wat u betaalt voor het laten wassen van uw ramen, is afhankelijk van verschillende factoren. Ieder bedrijfspand en iedere woning is verschillend. Bij de ene woning zijn de ramen bijvoorbeeld gemakkelijker te bereiken dan bij een andere woning. Ook heeft niet ieder pand evenveel ramen en kan ook het oppervlak van de ramen verschillen. Als u gebruik wilt maken van onze diensten, zullen we vooraf een kostenindicatie voor u maken. Dat doen we op basis van uw woning, zodat de kosten nooit veel hoger uit zullen vallen.

Bij ons krijgt u dus altijd een betrouwbare kostenindicatie. Bent u benieuw naar wat u ongeveer qua kosten kunt verwachten? Wij vertellen u graag meer!

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij overleggen graag met u wat onze mogelijkheden en uw wensen zijn. Laat u uw ramen graag door ons wassen? Neem ook dan contact met ons op. We raden u aan om eens rond te kijken op de website en om even na te gaan of we u mogelijk ook kunnen helpen met een van onze andere diensten. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de gevel van uw pand reinigen, zodat uw pand er weer helemaal op-en-top uitziet.