De infrastructuur is een belangrijk onderdeel van onze samenleving en het is dan ook belangrijk dat dit goed onderhouden wordt. Mocht u op zoek zijn naar een partij die u kan helpen bij het onderhoud van bijvoorbeeld verkeersregel installaties, bruggen en viaducten, kunstwerken, openbare verlichting en straat meubilair , dan zijn wij een zeer geschikte partij. Bij de reiniging van bruggen houden wij veel rekening met overlast voor de omgeving, denk hierbij aan verkeersgebruikers. In de afgelopen jaren hebben wij tal van bruggen gereinigd en dit met veel succes.

Overige diensten

Bij ons kunt u dus terecht voor En is schoonmaken van verkeersregel installaties, bruggen en viaducten, kunstwerken, openbare verlichting en straat meubilair en brug reiniging, echter is dit niet het enige waarbij wij u kunnen helpen. Zo staan wij ook voor u klaar als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een partij voor glasbewassinggevelonderhoud of vloer onderhoud. Bent u benieuwd naar ons gehele aanbod? Kijk dan verder op de website. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Zoutaanslag verwijderen

In de winter hebben bruggen het zwaar te verduren en dit is natuurlijk niet gek. In deze periode wordt er veel zout gestrooid, dit om ervoor te zorgen dat men in het verkeer zich op een veilige manier kan verplaatsen. Dit is dus goed voor de doorstroming van het verkeer, echter is dit minder goed voor de bruggen zelf. Zout kan namelijk flinke schade aanbrengen, dit is al helemaal het geval als het er al langer op zit. Wanneer het zout al langer op de brug zit, dan is er ook meer onderhoud nodig. Tenminste, als men de levensduur van de brug niet in gevaar wilt brengen. Gaat het om een beweegbare brug? Dan kan een zoutlaag er zelfs voor zorgen dat er storingen optreden.

Maatwerk

Wanneer u kiest voor brug reiniging door GEBA Reinigingsdiensten, dan kiest u voor maatwerk. Keer op keer zorgen wij ervoor dat onze klanten de beste resultaten krijgen. Dit is natuurlijk niet gek. Wij hebben jaren ervaring en wij hebben alleen experts in dienst. Tevens hebben wij de beschikking over de beste materialen om ieder project succesvol af te ronden.