De kozijnen zijn een zeer belangrijk onderdeel van de uitstraling van een woning. Wanneer de kozijnen goed zijn onderhouden, dan ziet uw woning er ook meteen een stuk beter uit. Wij kunnen u hierbij helpen! Of het nou gaat om kunststof of aluminium kozijnen, wij staan voor u klaar.

 

Het laten reinigen van kunststof is iets dat periodiek dient te gebeuren, denk hierbij bijvoorbeeld aan kunststof kozijnen. Wanneer u kunststof kozijnen heeft, dan is het de bedoeling dat deze 1 keer per 2 jaar groot onderhoud krijgen. Dit zal ervoor zorgen dat u kunt blijven genieten van de kunststof kozijnen. Tevens is het reinigen van uw kunststof kozijnen van groot belang om de kozijnen zo goed mogelijk te beschermen tegen weersinvloeden.

Kortom, kunststof kozijnen zijn relatief onderhoudsarm, zeker wanneer we dit vergelijken met houten kozijnen. Echter betekent dit niet dat kunststof kozijnen helemaal geen onderhoud nodig hebben. Wij kunnen u hier perfect bij helpen. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw kunststof kozijnen er weer als nieuw uit komen te zien. Met het reinigen van de kozijnen zorgen wij ervoor dat er geen zand, stof of aanslag in de kozijnen trekt. Wanneer dit wel gebeurd is het namelijk een stuk lastiger om de kozijnen schoon te krijgen.

Aluminium kozijnen

Kiest u ervoor om uw aluminium kozijnen te reinigen omdat deze verkleurd of verweerd zijn? Dan is dat absoluut een aanrader, dit zorgt namelijk voor jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. Door uw aluminium kozijnen door ons te laten reinigen voorkomt u dat het materiaal volledig degradeert, tevens voorkomt u zo dat er barsten of zelfs gaten in de ondergrond ontstaan. Een ander groot voordeel van het reinigen van uw aluminium kozijnen is dat deze de glans, kleur, maar ook de textuur weer terugkrijgen.

Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor maatwerk. Zo komen wij altijd eerst een proefstuk zetten dat is gebaseerd op onze eigen expertise. Met het zetten van een proefstuk bedoelen wij dat we eerst een stuk schoonmaken met diverse schoonmaakmiddelen. Het resultaat is immers afhankelijk van de leeftijd en de toestand van de kozijnen. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat wij alle kozijnen altijd schoon krijgen.

Vragen over het reinigen van uw kozijnen?

Heeft u nog vragen over het reinigen van uw kozijnen? Dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder! Tevens kunt u bij ons terecht voor nog veel meer diensten. Neem een kijkje op onze website voor de overige diensten. Bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar de diensten Glasbewassing of een betrouwbaar schoonmaak bedrijf voor uw VVE’s