Vloeronderhoud kan zowel voor uw woning als bedrijfsruimte een geweldige mogelijkheid zijn. Zeker wanneer u kiest voor ons. Wij zijn namelijk een aanbieder die erg veel waarde hecht aan kwaliteit. Het maakt niet uit voor welke klus u ons inzet, wij zorgen ervoor dat dit zo goed mogelijk gebeurd. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat vloeronderhoud zeer belangrijk is. De vloer is een zeer belangrijk onderdeel van iedere ruimte. Ziet de vloer er verouderd uit? Dan doet dit wat met de uitstraling van de gehele ruimte. Juist daarom is het aan te raden om voor vloeronderhoud te kiezen.

Regelmatig reinigen van de vloeren is zeer belangrijk

Een belangrijk onderdeel van vloeronderhoud is reinigen vloeren. Zeker als u een bedrijfsruimte heeft waar u klanten ontvangt, wordt de vloer veel belopen. Toch heeft ook de vloer bij u thuis bijvoorbeeld heel wat te verduren. Het is onvermijdelijk dat uw vloer vies raakt. Om die reden moet de vloer regelmatig schoongemaakt worden. Zandkorreltjes etc. mogen niet lang blijven liggen, omdat uw vloer sneller gaat slijten als men hier doorheen loopt. Bovendien zal een vieze vloer zeker opvallen. Vooral als u een bedrijfspand heeft, is het zeer belangrijk dat de vloer altijd spic en span is. Heeft u een winkel of kantoorpand en ligt de vloer vol met zand, modder en/of broodkruimels, dan zullen (potentiële) klanten en zakenpartners dit zeker opmerken.

Verschillende vloeren

De ene vloer heeft meer onderhoud nodig dan de andere vloer. Bovendien moeten verschillende vloeren ook op verschillende manieren gereinigd worden. Terwijl de ene vloer goed bestand is tegen bepaalde schoonmaakmiddelen, kan een andere vloer hier bijvoorbeeld weer niet zo goed tegen. Wij kunnen u echter helpen met verschillende soorten vloeren. Het maakt dus niet uit of u een moderne gietvloer, een pvc vloer of een natuurstenen vloer heeft, wij staan voor u klaar!

Bent u benieuwd of wij ook uw vloer kunnen onderhouden? Wij kunnen onderstaande vloeren voor u reinigen en onderhouden:

Linoleum vloeren
Tapijt
Vinyl vloeren
Gietvloeren
Grindvloeren
Pvc-vloeren
Betonvloeren
Natuursteen vloeren

Laat u het vloeronderhoud graag aan ons over, maar staat uw vloer niet in dit rijtje? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen vervolgens voor u nagaan of we u kunnen helpen bij het onderhouden en reinigen van uw vloer.

Milieuvriendelijk vloeronderhoud

Om een vloer zo grondig mogelijk te reinigen, worden er schoonmaakmiddelen gebruikt. Echter, hoeven niet alle schoonmaakmiddelen even belastend te zijn voor het milieu. Bij GEBA Reinigingsdiensten gebruiken we schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Wij houden ons daarnaast ook veel bezig met de veiligheid en gezondheid van onze werknemers. Ons personeel is dan ook goed opgeleid en we maken gebruik van veilige middelen en materialen. Wij kunnen u garanderen dat onze medewerkers hun werkzaamheden veilig verrichten en dat we gebruik maken van de beste schoonmaakmiddelen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Merkt u dat uw vloer niet langer zo mooi is als vroeger? Dan hoeft u de vloer vaak niet meteen te laten vervangen. In veel gevallen is een goede reinigingsbeurt de oplossing. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Als het op vloeronderhoud aankomt, kunt u voor diverse diensten bij ons aankloppen. Zo zullen we iedere vloer op de juiste manier behandelen. Zo voorkomt u dat er (nog meer) schade aan de vloer ontstaat. Ziet de vloer er ook na een grondige onderhoudsbeurt niet optimaal uit, dan kunnen we u in de meeste gevallen helpen om de vloer te herstellen. Zo kunnen we uw linoleumvloer bijvoorbeeld opnieuw coaten zodra dit nodig blijkt te zijn.

Dit zijn een aantal van de diensten die we voor u kunnen verrichten:

-Het schrobben/reinigen van de vloer
-Uw vloer van een nieuwe coating/toplaag voorzien
-Uw vloer restaureren
-Advies geven over het reinigen van uw vloeren