VVE

Bent u op zoek naar een VVE schoonmaakbedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In een flat of bijvoorbeeld appartementencomplex zijn verschillende gemeenschappelijke ruimtes te vinden. Het is dan aan te raden om een VVE schoonmaakbedrijf in te huren. Hierbij gaat het om een professionele partij die de gezamenlijke ruimtes in het pand voor u schoon kan maken. Wij zijn precies zo’n partij en kunnen u helpen met verschillende schoonmaakdiensten.

Betrouwbaarheid

Wanneer u kiest voor ons als uw VVE schoonmaakbedrijf, dan kiest u voor een betrouwbare partner. Op het moment dat gezamenlijke ruimtes er niet schoon uitzien, dan zult u hier veel last van hebben. Het is belangrijk dat uw leefomgeving schoon is en wij kunnen daarvoor zorgen. Wij van GEBA Reinigingsdiensten zijn een betrouwbare partner en wij helpen u graag verder. Zo hebben wij de beschikking over professionele middelen en materialen. Tevens werken wij alleen samen met experts. Bij ons kunt u terecht voor verschillende schoonmaakdiensten. Wij hebben veel ervaring in huis en wij kunnen het volledige pand reinigen. Onderstaand lichten wij graag toe waar wij u bij kunnen helpen.

De uitstraling van bijvoorbeeld een appartementencomplex is erg belangrijk. Krijgt u bijvoorbeeld gasten in uw appartement, dan is het vervelend als bijvoorbeeld, de hal, de lift of de ramen niet schoon zijn. Bent u eigenaar van zo’n complex, dan is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat alles schoon is. Zo is het bijvoorbeeld ook belangrijk dat de gevels goed gereinigd worden. Zijn de gevels niet gereinigd, dan zorgt dit er in een klap voor dat het pand er jaren ouder uitziet, dit wilt u natuurlijk niet aangezien het pand een bepaalde waarde vertegenwoordigd.

Wij van GEBA reinigingsdiensten kennen verschillende technieken om ervoor te zorgen dat de gevel van uw pand er weer schoon uit komt te zien. De keuze voor een bepaalde reinigingstechniek is afhankelijk van het materiaal van de gevel, maar ook van het type vuil dat verwijderd moet worden. Een methode die wij vaak toepassen is zandstralen of het reinigen van de gevel met behulp van een hogedrukreiniger. Kan dit niet? Dan kunnen we chemicaliën gebruiken om de gevel te reinigen. Dit doen we eigenlijk alleen als het niet anders kan en uiteraard overleggen we dit met u. Het liefst vermijden wij dit zo veel mogelijk omdat wij graag zo milieuvriendelijk mogelijk te werk gaan. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat wij er in iedere situatie voor zorgen dat uw gevel zo goed mogelijk gereinigd wordt.

Uiteraard kunt u ons inschakelen voor glasbewassing. De ramen zijn een zeer belangrijk onderdeel van vrijwel ieder pand. Wanneer de ramen er vies uitzien, dan is dit erg slecht voor de uitstraling van het pand. Mocht u ervoor willen zorgen dat de ramen altijd schoon zijn? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen uw ramen op traditionele wijze schoonmaken, met ladders dus, maar ook kunt u ons inschakelen voor telebewassing. In dat geval gebruiken we een telescoop met een uitschuifbare steel. Een ding is in ieder geval een feit en dat is dat uw ramen weer mooi schoon zijn nadat wij zijn langsgekomen.

Wanneer u ervoor wilt zorgen dat het pand echt goed schoon is, dan zal de vloer niet vergeten mogen worden. Wilt u ervoor zorgen dat de vloer er altijd schoon bij ligt? Dan staan wij voor u klaar. Wij kunnen verschillende soorten vloeren onderhouden en reinigen.