Sinds 2000 De Beste Schoonmaakservice In Nederland.

GEBA Reinigingsdiensten is een stabiele en betrouwbare schoonmaakorganisatie gevestigd in Amersfoort. Wij richten ons op het leveren van schoonmaakdiensten in diverse branches. Met moderne materialen en middelen en met ervaren en enthousiaste medewerkers voeren wij elke gewenste reiniging adequaat uit. Wij weten namelijk als geen ander dat niets zo fijn is als een schone woon- en werkplek. Daarom nemen wij de zorgen omtrent schoonmaak, glasbewassing en onderhoud graag uit handen.

Over ons

Een schoonmaakbedrijf inhuren met échte vakmensen

Niet alleen voor de veiligheid van ons personeel en anderen is het van belang dat personeel goed is opgeleid. Dit zorgt ook voor betere resultaten. Als er met de hogedrukreiniger gewerkt wordt, zullen onze schoonmakers bijvoorbeeld niet te ver of dicht bij het te reinigen object vandaan staan. Staat men te ver, dan zal het object immers niet mooi schoon worden. Staat men te dichtbij, dan kunnen er beschadigingen ontstaan. Bij GEBA weten we precies hoe we het best te werk kunnen gaan. Daardoor kunt u zeker zijn van de beste resultaten.

Ontmoet Ons Team

Maak kennis met het team achter GEBA.

Schoonmaak bedrijf Amersfoort

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaak bedrijf in Amersfoort? Dan bent u bij GEBA Reinigingsdiensten aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om uw pand grondig schoon te maken, zowel de binnen- als de buitenkant. Of u nu de vloeren van uw pand wilt laten reinigen of de gevel, wij hebben ervaren personeel en het juiste materiaal om de klus te klaren. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? U leest op deze pagina wat voor reinigingsdiensten wij allemaal voor u kunnen uitvoeren en hoe wij te werk gaan.

Een milieuvriendelijk schoonmaak bedrijf in Amersfoort

Wij vinden het zeer belangrijk om het milieu zo min mogelijk te beschadigen met onze werkzaamheden. Om die reden hanteren we een milieuvriendelijke werkwijze. We proberen, waar mogelijk, schoon te maken zonder chemicaliën. We maken dus gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Als u een milieuvriendelijke aanpak belangrijk vindt, is GEBA Reinigingsdiensten dus de juiste partij voor u. Daarnaast vinden we ook de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en anderen zeer belangrijk. Ons personeel is dan ook goed opgeleid en weet hoe er veilig gewerkt moet worden. Als er met de hogedrukreiniger wordt gewerkt, is dit bijvoorbeeld van essentieel belang.

Een schoonmaak bedrijf in Amersfoort met transparante werkwijze

Wij hebben een zeer transparante werkwijze. Zo zijn we bijvoorbeeld altijd bereid om u uit te leggen welke technieken en schoonmaakmiddelen we gebruiken. Kunnen we beter een andere techniek gebruiken dan u in gedachten had, dan zullen we dit ook aangeven en uitleggen waarom. Transparantie vinden we bij GEBA zeer belangrijk. Dit is, in combinatie met onze prijs-kwaliteitverhouding, een van de voornaamste redenen dat klanten in veel gevallen vaker bij ons terugkomen.

Verschillende reinigingsdiensten

Als schoonmaak bedrijf in Amersfoort zijn er verschillende reinigingsdiensten die we voor u kunnen uitvoeren. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor Infra reiniging, VVE schoonmaak Luchtkanaal reiniging. en Kunststof en aluminium reiniging Met andere woorden, wij kunnen het pand volledig voor u reinigen. Zo kunt u bezoekers weer met een gerust hart ontvangen en kunt u bovendien zeker zijn van een hygiënische leef- en/of werkomgeving. Hieronder beschrijven we een aantal van de diensten die we voor u kunnen uitvoeren.

Wij werken tegen scherpe tarieven en leveren kwaliteit

Dat een schoonmaakbedrijf inhuren niet duur hoeft te zijn, bewijzen we bij GEBA. Desondanks leveren we altijd kwalitatief werk. De prijs-kwaliteitverhouding die u bij ons krijgt is ontzettend goed. Niet voor niets kiezen veel van onze klanten ervoor om later nog eens gebruik te maken van onze diensten. Bent u dus op zoek naar een betaalbaar schoonmaakbedrijf in Amersfoort of omgeving? Dan raden we u aan om even contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen.

Snel een schoonmaakbedrijf inhuren?

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij ons zeker weten aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met diverse reinigingsdiensten. Bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten, dan is GEBA Reinigingsdiensten de juiste partij. Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neemt u ook dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in een vrijblijvend gesprek graag meer over onze diensten. Ook geven wij vrijblijvend tips bij het schoonhouden en/of onderhouden van uw object.Gratis offerte aanvragen