cleaning-lady-dusting-table-PN2PRKW
Over Ons

Sinds 2000 de beste schoonmaakservice in Nederland.

GEBA Reinigingsdiensten is een stabiele en betrouwbare schoonmaakorganisatie gevestigd in Amersfoort. Wij richten ons op het leveren van schoonmaakdiensten in diverse branches.

Met moderne materialen en middelen en met ervaren en enthousiaste medewerkers voeren wij elke gewenste reiniging adequaat uit. Wij weten namelijk als geen ander dat niets zo fijn is als een schone woon- en werkplek. Daarom nemen wij de zorgen omtrent schoonmaak, glasbewassing en onderhoud graag uit handen.

Schoonmaak bedrijf Amersfoort

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaak bedrijf in Amersfoort? Dan bent u bij GEBA Reinigingsdiensten aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om uw pand grondig schoon te maken, zowel de binnen- als de buitenkant. Of u nu de vloeren van uw pand wilt laten reinigen of de gevel, wij hebben ervaren personeel en het juiste materiaal om de klus te klaren. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? U leest op deze pagina wat voor reinigingsdiensten wij allemaal voor u kunnen uitvoeren en hoe wij te werk gaan.

Een milieuvriendelijk schoonmaak bedrijf in Amersfoort

Wij vinden het zeer belangrijk om het milieu zo min mogelijk te beschadigen met onze werkzaamheden. Om die reden hanteren we een milieuvriendelijke werkwijze. We proberen, waar mogelijk, schoon te maken zonder chemicaliën. We maken dus gebruik van schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Als u een milieuvriendelijke aanpak belangrijk vindt, is GEBA Reinigingsdiensten dus de juiste partij voor u. Daarnaast vinden we ook de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en anderen zeer belangrijk. Ons personeel is dan ook goed opgeleid en weet hoe er veilig gewerkt moet worden. Als er met de hogedrukreiniger wordt gewerkt, is dit bijvoorbeeld van essentieel belang.

Een schoonmaakbedrijf inhuren met échte vakmensen

Niet alleen voor de veiligheid van ons personeel en anderen is het van belang dat personeel goed is opgeleid. Dit zorgt ook voor betere resultaten. Als er met de hogedrukreiniger gewerkt wordt, zullen onze schoonmakers bijvoorbeeld niet te ver of dicht bij het te reinigen object vandaan staan. Staat men te ver, dan zal het object immers niet mooi schoon worden. Staat men te dichtbij, dan kunnen er beschadigingen ontstaan. Bij GEBA weten we precies hoe we het best te werk kunnen gaan. Daardoor kunt u zeker zijn van de beste resultaten.

Wij werken tegen scherpe tarieven en
leveren kwaliteit

Dat een schoonmaakbedrijf inhuren niet duur hoeft te zijn, bewijzen we bij GEBA. Desondanks leveren we altijd kwalitatief werk. De prijs-kwaliteitverhouding die u bij ons krijgt is ontzettend goed. Niet voor niets kiezen veel van onze klanten ervoor om later nog eens gebruik te maken van onze diensten. Bent u dus op zoek naar een betaalbaar schoonmaakbedrijf in Amersfoort of omgeving? Dan raden we u aan om even contact met ons op te nemen. Wij bespreken graag met u wat we voor u kunnen betekenen.

Bekijk De Video

Krijg Een Indruk Van Ons Bedrijf

Een schoonmaak bedrijf in Amersfoort met transparante werkwijze

Wij hebben een zeer transparante werkwijze. Zo zijn we bijvoorbeeld altijd bereid om u uit te leggen welke technieken en schoonmaakmiddelen we gebruiken. Kunnen we beter een andere techniek gebruiken dan u in gedachten had, dan zullen we dit ook aangeven en uitleggen waarom. Transparantie vinden we bij GEBA zeer belangrijk. Dit is, in combinatie met onze prijs-kwaliteitverhouding, een van de voornaamste redenen dat klanten in veel gevallen vaker bij ons terugkomen.

Verschillende reinigingsdiensten

Als schoonmaak bedrijf in Amersfoort zijn er verschillende reinigingsdiensten die we voor u kunnen uitvoeren. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor Infra reiniging, VVE schoonmaak Luchtkanaal reiniging. en Kunststof en aluminium reiniging Met andere woorden, wij kunnen het pand volledig voor u reinigen. Zo kunt u bezoekers weer met een gerust hart ontvangen en kunt u bovendien zeker zijn van een hygiënische leef- en/of werkomgeving. Hieronder beschrijven we een aantal van de diensten die we voor u kunnen uitvoeren.

Wie Is GEBRA Reinigingsdiensten

Ontmoet Ons Team

WhatsApp Image 2021-04-18 at 09.23.02

Gerrit Baum

Eigenaar
WhatsApp Image 2021-04-18 at 09.25.03

Nick

Glazenwasser
WhatsApp Image 2021-04-18 at 09.26.35

Richard

Technische dienst
WhatsApp Image 2021-04-18 at 09.26.35

Raynor

Glazenwasser

Gevelreiniging

De gevel van uw pand is verantwoordelijk voor de eerste indruk die iemand zal hebben. Of het nu een woning betreft of een bedrijfspand, het is belangrijk dat de gevel er netjes uitziet. Als er een flinke laag vuil op de gevel zit of wanneer er sprake is van ongewenste graffiti op de gevel, ziet het pand er al snel verwaarloosd uit. Bovendien oogt het pand ook al snel ouder als er een flinke laag vuil op de gevel zit. Het is dan ook een verstandige zet om de gevel schoon te maken als u het pand wilt verkopen of belangrijk bezoek verwacht. En zeker als het om een bedrijfspand gaat, is iedere potentiële klant of zakenpartner belangrijk.

Vloeronderhoud

Ook voor het reinigen en onderhouden van uw vloer kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met verschillende soorten vloeren, waaronder tapijt, linoleum, vinyl, natuursteen, beton, pvc en gietvloeren. Wij kunnen de vloeren reinigen, maar kunnen bijvoorbeeld ook een nieuwe coating aanbrengen. Als schoonmaken niet langer helpt, dan kunnen we de vloer eventueel restaureren of advies geven over het vervangen ervan. Bent u benieuwd naar wat we voor uw vloer kunnen betekenen? Dan raden we aan om eens contact met ons op te nemen.

Glasbewassing

Net als de gevel van uw pand een groot verschil kan maken, doen uw ramen dit ook. Na verloop van tijd zullen uw ramen vies worden, dat is onvermijdelijk. Belangrijk is daarom om de ramen met enige regelmaat schoon te laten maken. Als schoonmaakbedrijf in Amersfoort kunnen we u op verschillende manieren helpen. We kunnen u zowel met traditionele glasbewassing helpen als door middel van telebewassing. Kiest u voor laatstgenoemde optie, dan hebben we geen ladders nodig.

Snel een schoonmaakbedrijf inhuren?

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij ons zeker weten aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met diverse reinigingsdiensten. Bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande diensten, dan is GEBA Reinigingsdiensten de juiste partij. Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neemt u ook dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in een vrijblijvend gesprek graag meer over onze diensten. Ook geven wij vrijblijvend tips bij het schoonhouden en/of onderhouden van uw object.